Familia bazkaltzera dator. Zer egingo dut 2. platererako?

Elikagai freskoek, hala nola haragiek eta arrainek, askotan kontsumitzaileentzat ulertzeko zailak diren etiketak dituzte. Ekoizleen, banatzaileen eta saltzaileen zeregina da informazio hori toki argi eta eskuragarri batean jartzea. Gainera, garrantzitsua da pertsonek jakitea nola irakurri, erosketa arduratsuagoak eta kontzienteagoak egiteko.

Zer ikasiko duzu ikastaro honetan?

  • Haragi-ebaketak eta horien erabilerak bereizten ikasiko duzu.
  • Haragien etiketak araudiaren arabera ulertuko dituzu.
  • Arrainen etiketetako informazioa identifikatzen eta bereizgarrien zeinetiketa berezien esanahia bereizten ikasiko duzu.
plus Ibilbidea gidatua

Hezkuntzarako eta interpretaziorako ibilbideak, aurrez definitutako gune batean planifikaturiko eta gidaturiko bide bati jarraituz egitekoak.

plus Saio 1 – 90 min

Lotutako prestakuntza-eskaintza